fÅ JUSTERET DINE HJUL

Viser dine dæk tegn på ujævnhed?

Biler er komplekse maskiner, og ligesom enhver anden maskine kræver de regelmæssig vedligeholdelse.

Sporing af bil er afgørende for at sikre, at dine hjul er korrekt justeret. Ukorrekt justering kan resultere i ujævnt dækslid, nedsat brændstofeffektivitet og endda påvirke din bils generelle ydeevne. Men bare rolig, hos Five Star Automotive ApS tilbyder vi sporing af bil. Vores autoværksted ligger i Roskilde, her har vi mange kunder fra lokalområdet samt fra Hedehusene og Holbæk.

Castrol Service point

pRÆCISION OG PÅLIDELIGHED

Sikker og præcis sporing service

Når det kommer til sporingsydelser, søger du ikke kun efter effektivitet, men også præcision og pålidelighed. I en industri fyldt med konkurrenter kan det være svært at finde den rette mekaniker, der kan levere topkvalitets ydelser med dine bedste interesse for øje. Det er her, vi skiller os ud! Vores teknikere er uddannede eksperter med dybtgående kendskab til bilindustrien. Desuden benytter vi os af de nyeste teknologier inden for sporingsydelser for at sikre, at din bil får den bedst mulige behandling. Og hvad mere? Vores kunder vælger os for vores hurtige responstid, prisvenlige tilbud og vores upåklagelige servicekvalitet.

Sporing af bil er det, vi kalder for 4-hjulsudmåling, som er en proces, der sørger for, at alle 4 dæk på din bil er placeret optimalt i forhold til hinanden og bilen. En af fordelene ved bilsporing er, at brændstofforbruget reduceres, som en konsekvens af mindre rullemodstand, der ellers opstår ved slitage og skævt siddende dæk.

​Vores hovedprioritet at give dig ro i sindet. Med vores ekspertise og dedikation sikrer vi, at din bil er i de bedste hænder. Derudover tager vi tid til at forklare processen, så du er fuldt informeret og komfortabel med den service, du modtager.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på sporing af bil

Når det kommer til din bil, fortjener du kun det bedste. Lad os give din bil den opmærksomhed, den fortjener. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på sporing af bil. Vi står klar til at tage imod dig og din bil.

Kontakt os i dag

4,4 ud af 5 på trustpilot

Hvad vores kunder udtaler

testimonial-stars

100 % tryghed, ærlighed og sikkerhed

"Min kæreste og jeg har netop købt vores første brugte bil igennem Five Star, og vi er så glade for, at vi netop valgte dette sted. Vi har været trygge hele vejen igennem processen - lige fra da vi købte bilen og i tiden herefter."

- Elisa

testimonial-stars

5 stjerner til tydelig, ærlig og seriøs bilforhandler

"Five Star Automotive Roskilde får 5 seriøse stjerner af mig. Jeg oplevede en oprigtig interesse i mine ønsker, en meget venlig og imødekommende kommunikation både på mail, sms og i det reelle møde i butikken."

- Carsten H. Lauritsen

testimonial-stars

Uden tvivl den bedste bilforhandler

"Hvis det var muligt at give 10 stjerner havde de fortjent dette! God service og super flinke og imødekommende mennesker, der gøre deres arbejde godt."

- Melisa Cevik

testimonial-stars

varm og professionel oplevelse

"Har handlet hos fine brugtvogns forhandlere før. Men må sige, at fivestar auto er den bedste oplevelse jeg har haft indtil videre. Kvalitet, service og professionel rådgivning, gjore at jeg fik købt den helt rigtige bil til mig og mit behov."

- David Guldberg

testimonial-stars

Højt og fantastisk serviceniveau

"Det var den fedeste oplevelse. Sødeste sælgere. De udviste højt og fantastisk service og man kan stole på at den bil man køber er i orden. Tak for jeres positive måde, at være på og især jeres engagement."

- Yaprak Altun

testimonial-stars

virkelig god oplevelse

"Sikke en god oplevelse at købe bil hos Five Star! Søde, kompetente, engagerede sælgere, der møder kunden i øjenhøjde. Jeg kan varmt anbefale at handle her og kommer gerne igen ved behov for ny bil!"

- Nadia Damgaard

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Hold dig opdateret

Læs vores nyheder

15-03-2023
Fordele ved at købe en brugt bil!
Der er mange fordele ved at købe en brugt bil fremfor en ny bil, herunder lavere pris, større udvalg og lavere forsikringspræmier. Det kan også være en grønnere investering, da man genbruger en bil fremfor at producere en ny en.
Læs mere >>

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores samarbejdspartnere

Har du spørgsmål til vores bilservice?​

Tag kontakt til fiveStar Automotive

Kontakt os

Tlf.: 70 60 52 44

E-mail: info@fivestarauto.dk

​CVR: 42685879

Find vej

Søndre Mellemvej 8

4000 Roskilde

Klik for rutevejledning

åbningstider - salg

Mandag - fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag: Lukket

Søndag: 11.00 - 15.00

åbningstider - værksted

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag: Efter aftale

Søndag: Efter aftale