​FÅ MERE FOR DIN BIL

Vi har gjort det nemt og overskueligt at sælge sin bil, gennem en brugtvognsforhandler. Vores unikke forståelse for god service, gælder også her ved kommissionssalg. Fordelen ved at sælge din bil gennem kommission hos os, er at du opnår en højere salgspris for din bil end at sælge direkte til en forhandler eller i en byttehandel.

Vi fastsætter bilens salgspris i fællesskab med dig. Med flere års erfaring i branchen kan vi give professionel rådgivning og hjælp til prissættelse af din bil. Hvis du selv har en egen idé om pris, kan vi også imødekomme den. Det er i sidste ende din bil, derfor synes vi også at det er vigtigt at du selv har indflydelse på prisen af din bil.

Vi har skræddersyet tre pakker, som har til formål at gøre din bil klar til salg og gennemgang af bilens stand. 

Læs om vores pakker

Castrol Service point

Nemt salg - du skal ikke gøre noget

Vi står for hele salgsprocessen

Komplet klargøring​

Gratis afhentning

Markedsføring

Garanti til køber

Billig finansiering til køber

Vi tager imod købers byttebil

​ØKONOMIEN I KOMMISSIONSALG

​Basis pakken er til dig der har en bil, som er klar til salg. Det koster ikke noget at sætte din bil til salg hos os med basis pakken. Hvis din bil ikke er klargjort til salg, kan du med fordel benytte dig af premium eller premium+ pakkerne.

Vi beregner os kommissionssalær, udover klargøringspakkerne individuelt per. bil, fordi to biler ikke er ens. Kommissionssalæret fastsættes samme dag, som bilen kommer til vurdering. Hele processen er uforpligtende overfor sælger. Den eneste pligt starter efter vi har indgået en kommissionssalgsaftale. Pligten er at bilen skal stå hos os, under hele kommissionsperioden. På den måde vil den altid være klar til fremvisning. Kommissionsperioden fastsættes når bilen er vurderet, hvilket vi gør i fællesskab med sælger. Det er også en betingelse at Five Star Automotive er de eneste, som står for salget af bilen i kommissionsperioden.

Kontakt os

4,4 ud af 5 på trustpilot

Hvad vores kunder udtaler

testimonial-stars

100 % tryghed, ærlighed og sikkerhed

"Min kæreste og jeg har netop købt vores første brugte bil igennem Five Star, og vi er så glade for, at vi netop valgte dette sted. Vi har været trygge hele vejen igennem processen - lige fra da vi købte bilen og i tiden herefter."

- Elisa

testimonial-stars

5 stjerner til tydelig, ærlig og seriøs bilforhandler

"Five Star Automotive Roskilde får 5 seriøse stjerner af mig. Jeg oplevede en oprigtig interesse i mine ønsker, en meget venlig og imødekommende kommunikation både på mail, sms og i det reelle møde i butikken."

- Carsten H. Lauritsen

testimonial-stars

Uden tvivl den bedste bilforhandler

"Hvis det var muligt at give 10 stjerner havde de fortjent dette! God service og super flinke og imødekommende mennesker, der gøre deres arbejde godt."

- Melisa Cevik

testimonial-stars

varm og professionel oplevelse

"Har handlet hos fine brugtvogns forhandlere før. Men må sige, at fivestar auto er den bedste oplevelse jeg har haft indtil videre. Kvalitet, service og professionel rådgivning, gjore at jeg fik købt den helt rigtige bil til mig og mit behov."

- David Guldberg

testimonial-stars

Højt og fantastisk serviceniveau

"Det var den fedeste oplevelse. Sødeste sælgere. De udviste højt og fantastisk service og man kan stole på at den bil man køber er i orden. Tak for jeres positive måde, at være på og især jeres engagement."

- Yaprak Altun

testimonial-stars

virkelig god oplevelse

"Sikke en god oplevelse at købe bil hos Five Star! Søde, kompetente, engagerede sælgere, der møder kunden i øjenhøjde. Jeg kan varmt anbefale at handle her og kommer gerne igen ved behov for ny bil!"

- Nadia Damgaard

Se flere anmeldelser på Trustpilot

vores pakkeløsninger

Kommissionspakker

BASIS PAKKEN

Dette er vores standard pakke for salg af kommissions biler. Her står vi for alt det praktiske. Herunder sørger vi for professionel gennemgang, vurdering, rengøring, fotografering og markedsføring af bilenpå vores hjemmeside.

Pris

0,-

premium pakken

Dette er vores mest populære pakke. Her får du alt fra basis pakken og en klargøring af din bil, som omfatter sæderens, motorrens, udvendig vask, annoncering på bilbasen og på sociale medier, som facebook og instagram.

Pris

2995,-

premium+ pakken

Her får du alt fra basis og premium pakken. Derudover får du en professionel, detaljeret klargøring af bilen, både inde og udvendigt. Samt får du også en polering af hele bilen. Vi benytter af betalt promovering af din bil på alle vores sociale medier, med ekstra billeder mm. Du får en 36 punkts gennemgang af din bil, fra 100% autotjek.

Pris

4995,-

Hold dig opdateret

Læs vores nyheder

15-03-2023
Fordele ved at købe en brugt bil!
Der er mange fordele ved at købe en brugt bil fremfor en ny bil, herunder lavere pris, større udvalg og lavere forsikringspræmier. Det kan også være en grønnere investering, da man genbruger en bil fremfor at producere en ny en.
Læs mere >>

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores samarbejdspartnere

Har du spørgsmål til vores bilservice?​

Tag kontakt til fiveStar Automotive

Kontakt os

Tlf.: 70 60 52 44

E-mail: info@fivestarauto.dk

​CVR: 42685879

Find vej

Søndre Mellemvej 8

4000 Roskilde

Klik for rutevejledning

åbningstider - salg

Mandag - fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag: Lukket

Søndag: 11.00 - 15.00

åbningstider - værksted

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag: Efter aftale

Søndag: Efter aftale