Synsklargøring der betaler sig

Er din bil blevet indkaldt til det periodiske syn? Så kan det godt betale sig at tage den forbi din lokale mekaniker først.

Hos FiveStar Automotive tilbyder vi blandt andet klargøring til syn, således at du kan få opdaget eventuelle problemer, inden din bil bliver kørt til synshallen. 

Vores værksted ligger i Roskilde, og vi hjælper derfor mange kunder fra lokalområdet samt både Hedehusene, Holbæk og mange andre nærliggende byer.

Find vej til værkstedet

Castrol Service point

vælg det fornuftige valg for din bil

Derfor bør du investere i en klargøring til syn

​Som nævnt kan det godt betale sig at investere i en klargøring af bil til syn – men hvorfor? Ved en synsklargøring tjekker vi alle de samme punkter på din bil, som synshallen gør. Det betyder, at vi har mulighed for at finde de punkter, hvor din bil ikke vil blive godkendt til synet, inden du kører den forbi synshallen.

Når først din bil ankommer til synshallen, skal den omsynes, hvis den ikke består det første syn. Det medfører både en ekstra udgift i forbindelse med synet, ligesom det ikke mindst er både tidskrævende og besværligt for de fleste bilejere at skulle have bilen til syn igen.

​Med vores klargøring til syn kan vi opdage eventuelle fejl på din bil, og vi kan dermed også igangsætte den nødvendige reparation eller udskiftning af reservedel, så du kan være sikker på, at din bil består synet i første omgang.

​Vi tilbyder et gratis synstjek af bil

Vi tilbyder ganske konkurrencedygtige priser på alle vores services, herunder også klargøring af bil til syn. Vi tilbyder dog også et gratis synstjek af din bil, og hvis du vil høre mere om, hvad det indebærer, så er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os og bestil en tid til et tjek af din bil

Kontakt os gerne allerede i dag eller kig forbi for at bestille en tid til klargøring til syn eller for at få beregnet en pris på lige netop det tjek, som du har behov for at få foretaget.

Kontakt os

4,4 ud af 5 på trustpilot

Hvad vores kunder udtaler

testimonial-stars

100 % tryghed, ærlighed og sikkerhed

"Min kæreste og jeg har netop købt vores første brugte bil igennem Five Star, og vi er så glade for, at vi netop valgte dette sted. Vi har været trygge hele vejen igennem processen - lige fra da vi købte bilen og i tiden herefter."

- Elisa

testimonial-stars

5 stjerner til tydelig, ærlig og seriøs bilforhandler

"Five Star Automotive Roskilde får 5 seriøse stjerner af mig. Jeg oplevede en oprigtig interesse i mine ønsker, en meget venlig og imødekommende kommunikation både på mail, sms og i det reelle møde i butikken."

- Carsten H. Lauritsen

testimonial-stars

Uden tvivl den bedste bilforhandler

"Hvis det var muligt at give 10 stjerner havde de fortjent dette! God service og super flinke og imødekommende mennesker, der gøre deres arbejde godt."

- Melisa Cevik

testimonial-stars

varm og professionel oplevelse

"Har handlet hos fine brugtvogns forhandlere før. Men må sige, at fivestar auto er den bedste oplevelse jeg har haft indtil videre. Kvalitet, service og professionel rådgivning, gjore at jeg fik købt den helt rigtige bil til mig og mit behov."

- David Guldberg

testimonial-stars

Højt og fantastisk serviceniveau

"Det var den fedeste oplevelse. Sødeste sælgere. De udviste højt og fantastisk service og man kan stole på at den bil man køber er i orden. Tak for jeres positive måde, at være på og især jeres engagement."

- Yaprak Altun

testimonial-stars

virkelig god oplevelse

"Sikke en god oplevelse at købe bil hos Five Star! Søde, kompetente, engagerede sælgere, der møder kunden i øjenhøjde. Jeg kan varmt anbefale at handle her og kommer gerne igen ved behov for ny bil!"

- Nadia Damgaard

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Hold dig opdateret

Læs vores nyheder

15-03-2023
Fordele ved at købe en brugt bil!
Der er mange fordele ved at købe en brugt bil fremfor en ny bil, herunder lavere pris, større udvalg og lavere forsikringspræmier. Det kan også være en grønnere investering, da man genbruger en bil fremfor at producere en ny en.
Læs mere >>

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores samarbejdspartnere

Har du spørgsmål til vores bilservice?​

Tag kontakt til fiveStar Automotive

Kontakt os

Tlf.: 70 60 52 44

E-mail: info@fivestarauto.dk

​CVR: 42685879

Find vej

Søndre Mellemvej 8

4000 Roskilde

Klik for rutevejledning

åbningstider - salg

Mandag - fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag: Lukket

Søndag: 11.00 - 15.00

åbningstider - værksted

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag: Efter aftale

Søndag: Efter aftale