Sommer og vinterdæk

Trænger bilen til nye dæk?

Hos Five Star Automotive ApS tilbyder vi professionelt dækskifte, der sikrer, at du altid er køreklar uanset årstiden. Hos os er der ingen lange ventetider og vi tilbyder dækskifte både i forbindelse med sommer- vinterdæk og slid.

Vores autoværksted ligger i Roskilde, vi har derfor mange kunder fra omkringliggende områder som Hedehusene og Holbæk.

Ved forsikringsskader tilbyder vi kompensation for værditab og udbetaler kick-backs på op til 10% af den samlede skadesum

​For yderligere information, er De velkommen til at kontakte os på telefonnummer 70 60 52 44.

I tilfælde af skadehændelse, kan De kontakte os på mobilnummer 61 10 90 12 for hurtig ekspedition og døgnbetjening.

Vi tilbyder søndagsåbning i begrænset omfang. Tider reserveret til søndage skal altid endeligt bekræftes af værkstedet, og der kan forekomme et tillæg for søndagsarbejde.​

Castrol Service point

Sikker, holdbar og effektiv løsning

Komplet dækskifte til enhver bil

I dagens travle verden forventer bilister kvalitet og effektivitet. Derfor har vi specialiseret os i dækskifte på alle typer af biler. Men hvad gør os anderledes? Vores avancerede teknikker og branchekendskab. Med dybdegående kendskab til mekanikerbranchen forstår vi dine behov og forventninger. Men at vælge de rigtige til at udføre et dækskift handler ikke kun om teknik, det handler også om tilgang.

Hos Five Star Automotive ApS er din tilfredshed vores førsteprioritet. Vi tager derfor dine bekymringer alvorligt og sikrer en service, der er sikker, holdbar og effektiv. Med os er det ikke kun et dækskift; det er en investering i din bils fremtidige sikkerhed og ydeevne.

Vi tilbyder blandt andet montering af nye dæk og udskiftning af sommerdæk og vinterdæk. Der er ikke det dækskifte, vi ikke kan håndtere og vi garanterer at din bil, altid er i de bedste hænder.

Få et tilbud på dækskift i dag

Tag skridtet nu. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dækskift og oplev en dækservice, der sætter dine behov i centrum. Din bil fortjener kun det bedste, og det er, hvad vi leverer.​

Kontakt os i dag

4,4 ud af 5 på trustpilot

Hvad vores kunder udtaler

testimonial-stars

100 % tryghed, ærlighed og sikkerhed

"Min kæreste og jeg har netop købt vores første brugte bil igennem Five Star, og vi er så glade for, at vi netop valgte dette sted. Vi har været trygge hele vejen igennem processen - lige fra da vi købte bilen og i tiden herefter."

- Elisa

testimonial-stars

5 stjerner til tydelig, ærlig og seriøs bilforhandler

"Five Star Automotive Roskilde får 5 seriøse stjerner af mig. Jeg oplevede en oprigtig interesse i mine ønsker, en meget venlig og imødekommende kommunikation både på mail, sms og i det reelle møde i butikken."

- Carsten H. Lauritsen

testimonial-stars

Uden tvivl den bedste bilforhandler

"Hvis det var muligt at give 10 stjerner havde de fortjent dette! God service og super flinke og imødekommende mennesker, der gøre deres arbejde godt."

- Melisa Cevik

testimonial-stars

varm og professionel oplevelse

"Har handlet hos fine brugtvogns forhandlere før. Men må sige, at fivestar auto er den bedste oplevelse jeg har haft indtil videre. Kvalitet, service og professionel rådgivning, gjore at jeg fik købt den helt rigtige bil til mig og mit behov."

- David Guldberg

testimonial-stars

Højt og fantastisk serviceniveau

"Det var den fedeste oplevelse. Sødeste sælgere. De udviste højt og fantastisk service og man kan stole på at den bil man køber er i orden. Tak for jeres positive måde, at være på og især jeres engagement."

- Yaprak Altun

testimonial-stars

virkelig god oplevelse

"Sikke en god oplevelse at købe bil hos Five Star! Søde, kompetente, engagerede sælgere, der møder kunden i øjenhøjde. Jeg kan varmt anbefale at handle her og kommer gerne igen ved behov for ny bil!"

- Nadia Damgaard

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Hold dig opdateret

Læs vores nyheder

15-03-2023
Fordele ved at købe en brugt bil!
Der er mange fordele ved at købe en brugt bil fremfor en ny bil, herunder lavere pris, større udvalg og lavere forsikringspræmier. Det kan også være en grønnere investering, da man genbruger en bil fremfor at producere en ny en.
Læs mere >>

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores samarbejdspartnere

Har du spørgsmål til vores bilservice?​

Tag kontakt til fiveStar Automotive

Kontakt os

Tlf.: 70 60 52 44

E-mail: info@fivestarauto.dk

​CVR: 42685879

Find vej

Søndre Mellemvej 8

4000 Roskilde

Klik for rutevejledning

åbningstider - salg

Mandag - fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag: Lukket

Søndag: 11.00 - 15.00

åbningstider - værksted

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag: Efter aftale

Søndag: Efter aftale