Vi hjælper ved både store og små skader

​Har du været ude for et uheld?

Lige meget om der er kommet en lille ridse i den ene dør på bilen, eller der er sket en større skade i forbindelse med en ulykke, står vi hos Five Star Automotive ApS klar til at hjælpe dig med din forsikringsskade på bilen.

Det kan være svært at vide, hvad man skal gøre i en situation, hvor man er påvirket af følelser, derfor står vi klar til at guide dig og få tjekket alle afkroge af din bil. Vi holder til i Roskilde, derfor har vi også mange kunder fra omkringliggende byer som Holbæk og Hedehusene.

Ved forsikringsskader tilbyder vi kompensation for værditab og udbetaler kick-backs på op til 10% af den samlede skadesum

​For yderligere information, er De velkommen til at kontakte os på telefonnummer 70 60 52 44.

I tilfælde af skadehændelse, kan De kontakte os på mobilnummer 61 10 90 12 for hurtig ekspedition og døgnbetjening.

Vi tilbyder søndagsåbning i begrænset omfang. Tider reserveret til søndage skal altid endeligt bekræftes af værkstedet, og der kan forekomme et tillæg for søndagsarbejde.​

Castrol Service point

Høj service, selv ved simple reparationer

Få din bil tilbage på vejen hurtigt og sikkert

I en verden hvor alle biler er unikke og teknologien konstant udvikler sig, er det vigtigt at vælge en mekaniker med den rette viden inden for forsikringsskader på biler. Med en dyb forståelse for moderne køretøjsteknologi og de seneste teknikker inden for bilreparation, sørger vi for, at din bil bliver behandlet med den ypperste ekspertise. Vores fokus er ikke kun på reparationen, men også på at give dig en problemfri oplevelse.

Bekymret for kvaliteten? Vores service går ud over simple reparationer. Med avanceret udstyr og dedikerede teknikere er vores mål at sikre, at hver bil, der forlader vores værksted, er i perfekt stand. 

Vi forstår vigtigheden af at have en pålidelig bil, især efter en forsikringsskade. Derfor arbejder vi hårdt for at overgå dine forventninger og tilbyder løsninger, der er skræddersyede til netop dit behov.

Kontakt os i dag, hvis vi skal hjælpe med en forsikringsskade på bil

Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på reparation i forbindelse med en forsikringsskade på bil. Vi står altid klar til at hjælpe og sørge for, at din bil bliver så god som ny.​

Kontakt os i dag

4,4 ud af 5 på trustpilot

Hvad vores kunder udtaler

testimonial-stars

100 % tryghed, ærlighed og sikkerhed

"Min kæreste og jeg har netop købt vores første brugte bil igennem Five Star, og vi er så glade for, at vi netop valgte dette sted. Vi har været trygge hele vejen igennem processen - lige fra da vi købte bilen og i tiden herefter."

- Elisa

testimonial-stars

5 stjerner til tydelig, ærlig og seriøs bilforhandler

"Five Star Automotive Roskilde får 5 seriøse stjerner af mig. Jeg oplevede en oprigtig interesse i mine ønsker, en meget venlig og imødekommende kommunikation både på mail, sms og i det reelle møde i butikken."

- Carsten H. Lauritsen

testimonial-stars

Uden tvivl den bedste bilforhandler

"Hvis det var muligt at give 10 stjerner havde de fortjent dette! God service og super flinke og imødekommende mennesker, der gøre deres arbejde godt."

- Melisa Cevik

testimonial-stars

varm og professionel oplevelse

"Har handlet hos fine brugtvogns forhandlere før. Men må sige, at fivestar auto er den bedste oplevelse jeg har haft indtil videre. Kvalitet, service og professionel rådgivning, gjore at jeg fik købt den helt rigtige bil til mig og mit behov."

- David Guldberg

testimonial-stars

Højt og fantastisk serviceniveau

"Det var den fedeste oplevelse. Sødeste sælgere. De udviste højt og fantastisk service og man kan stole på at den bil man køber er i orden. Tak for jeres positive måde, at være på og især jeres engagement."

- Yaprak Altun

testimonial-stars

virkelig god oplevelse

"Sikke en god oplevelse at købe bil hos Five Star! Søde, kompetente, engagerede sælgere, der møder kunden i øjenhøjde. Jeg kan varmt anbefale at handle her og kommer gerne igen ved behov for ny bil!"

- Nadia Damgaard

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Hold dig opdateret

Læs vores nyheder

15-03-2023
Fordele ved at købe en brugt bil!
Der er mange fordele ved at købe en brugt bil fremfor en ny bil, herunder lavere pris, større udvalg og lavere forsikringspræmier. Det kan også være en grønnere investering, da man genbruger en bil fremfor at producere en ny en.
Læs mere >>

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores samarbejdspartnere

Har du spørgsmål til vores bilservice?​

Tag kontakt til fiveStar Automotive

Kontakt os

Tlf.: 70 60 52 44

E-mail: info@fivestarauto.dk

​CVR: 42685879

Find vej

Søndre Mellemvej 8

4000 Roskilde

Klik for rutevejledning

åbningstider - salg

Mandag - fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag: Lukket

Søndag: 11.00 - 15.00

åbningstider - værksted

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag: Efter aftale

Søndag: Efter aftale