​SAMARBEJDE MED NORDANIA FINANS

​NORDANIA FINANS

I samarbejde med Nordania Finans tilbyder vi hos FiveStar Automotive tryg og attraktiv finansiering med massevis af fordele. Nordania Finans er en del af Danske Bank, som har eksisteret i mere end 150 år, men opererer dog som en selvstændig virksomhed, der gennem bilforhandlere tilbyder finansieringsløsninger til forhandlernes private og erhvervskunder.

Når du køber en bil enten privat eller til din virksomhed, kan du gennem FiveStar Automotive finansiere dit køb med et billån fra Nordania Finans. 

Vi tilbyder lån både med og uden udbetaling, og du kan selv vælge, om du ønsker en fast eller variabel rente. Med finansiering gennem os får du oftest en lavere rente, end du ville få i banken, og du bevarer samtidig dine lånemuligheder. Desuden tilbyder vi også leasing med yderst fordelagtige leasingvilkår.

LÆS MERE HER

Castrol Service point

​KONTAKT OS

SKAL VI FINANSIERE DIN DRØMMEBIL?

Når du har fundet drømmebilen, finder vi sammen den leasing- eller finansieringsløsning, der passer bedst til dig og din økonomi. Vi klarer også ansøgningsprocessen for dig, og du får som regel svar på din ansøgning inden for få minutter. På den måde slipper du selv for al besværet. Når din ansøgning er godkendt, får du som kunde hos Nordania Finans desuden adgang til en række fordele heriblandt mulighed at udskyde ydelsen i en periode, hvis du får brug for ekstra luft i økonomien.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

KONTAKT OS​

4,4 ud af 5 på trustpilot

Hvad vores kunder udtaler

testimonial-stars

100 % tryghed, ærlighed og sikkerhed

"Min kæreste og jeg har netop købt vores første brugte bil igennem Five Star, og vi er så glade for, at vi netop valgte dette sted. Vi har været trygge hele vejen igennem processen - lige fra da vi købte bilen og i tiden herefter."

- Elisa

testimonial-stars

5 stjerner til tydelig, ærlig og seriøs bilforhandler

"Five Star Automotive Roskilde får 5 seriøse stjerner af mig. Jeg oplevede en oprigtig interesse i mine ønsker, en meget venlig og imødekommende kommunikation både på mail, sms og i det reelle møde i butikken."

- Carsten H. Lauritsen

testimonial-stars

Uden tvivl den bedste bilforhandler

"Hvis det var muligt at give 10 stjerner havde de fortjent dette! God service og super flinke og imødekommende mennesker, der gøre deres arbejde godt."

- Melisa Cevik

testimonial-stars

varm og professionel oplevelse

"Har handlet hos fine brugtvogns forhandlere før. Men må sige, at fivestar auto er den bedste oplevelse jeg har haft indtil videre. Kvalitet, service og professionel rådgivning, gjore at jeg fik købt den helt rigtige bil til mig og mit behov."

- David Guldberg

testimonial-stars

Højt og fantastisk serviceniveau

"Det var den fedeste oplevelse. Sødeste sælgere. De udviste højt og fantastisk service og man kan stole på at den bil man køber er i orden. Tak for jeres positive måde, at være på og især jeres engagement."

- Yaprak Altun

testimonial-stars

virkelig god oplevelse

"Sikke en god oplevelse at købe bil hos Five Star! Søde, kompetente, engagerede sælgere, der møder kunden i øjenhøjde. Jeg kan varmt anbefale at handle her og kommer gerne igen ved behov for ny bil!"

- Nadia Damgaard

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Hold dig opdateret

Læs vores nyheder

15-03-2023
Fordele ved at købe en brugt bil!
Der er mange fordele ved at købe en brugt bil fremfor en ny bil, herunder lavere pris, større udvalg og lavere forsikringspræmier. Det kan også være en grønnere investering, da man genbruger en bil fremfor at producere en ny en.
Læs mere >>

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores samarbejdspartnere

Har du spørgsmål til vores bilservice?​

Tag kontakt til fiveStar Automotive

Kontakt os

Tlf.: 70 60 52 44

E-mail: info@fivestarauto.dk

​CVR: 42685879

Find vej

Søndre Mellemvej 8

4000 Roskilde

Klik for rutevejledning

åbningstider - salg

Mandag - fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag: Lukket

Søndag: 11.00 - 15.00

åbningstider - værksted

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag: Efter aftale

Søndag: Efter aftale