Er det blevet tid til det regelmæssige servicetjek af din bil?

Uanset om du ønsker at bevare din bils fabriksgaranti, eller om du bare gerne vil være sikker på, at den fungerer optimalt, så kan det godt betale sig at investere i et regelmæssigt serviceeftersyn af din bil.

Hos Five Star Automotive står vi klar til at hjælpe dig, når det er blevet tid til et bilservice. Vores værksted er beliggende i Roskilde, og vi har derfor mange kunder fra lokalområdet samt fra andre nærliggende byer som for eksempel Holbæk og Hedehusene.

Se biler på lager

Ved forsikringsskader tilbyder vi kompensation for værditab og udbetaler kick-backs på op til 10% af den samlede skadesum

​For yderligere information, er De velkommen til at kontakte os på telefonnummer 70 60 52 44.

I tilfælde af skadehændelse, kan De kontakte os på mobilnummer 61 10 90 12 for hurtig ekspedition og døgnbetjening.

Vi tilbyder søndagsåbning i begrænset omfang. Tider reserveret til søndage skal altid endeligt bekræftes af værkstedet, og der kan forekomme et tillæg for søndagsarbejde.​

Castrol Service point

det får du ved et serviceeftersyn hos os

Eksempler på hvad vores serviceeftersyn kan dække over

​Der findes flere forskellige former for serviceeftersyn på biler, herunder både et stort og et lille bilservice. Vi tilbyder også et såkaldt basisservice, der inkluderer olie- og filterskift med op til fire liter motorolie. Herudover foretager vi en visuel kontrol af intet mindre end 46 punkter.

​Du kan også vælge at kombinere dit serviceeftersyn med en eller flere af vores øvrige services. Det kan for eksempel være:

Dækservice

Bilreparation, herunder reparation af skadet bil

Bremseservice

Olieskift

Fejlsøgning

​Vi kan skaffe alle reservedele fra dag til dag, og det gælder også for originaldele, hvis der skulle være behov for reservedele i forbindelse med dit serviceeftersyn eller din bilreparation.

Vi overholder naturligvis alle bilfabrikanternes forskrifter, så tager du din bil til service inden for det angivne interval, så kan du være sikker på, at du beholder fabriksgarantien på din bil, når du tager den til bilservice hos os.

Kombiner dit serviceeftersyn med et gratis synstjek

Du kan også vælge at kombinere dit bilservice med et gratis synstjek af din bil. Her gennemgår vi de samme punkter som synshallen, så du undgår, at din bil ikke bliver godkendt til synet i første omgang og i stedet for skal til omsyn.

Vi tilbyder skarpe priser på bilservice

Vi tilbyder en ganske billig pris på vores bilservice. Vores basisservice koster for eksempel fra kun 599 kr.

Ønsker du et andet serviceeftersyn, eller ønsker du at kombinere eftersynet med en eller flere af vores øvrige services, så er du velkommen til at kontakte os for at få beregnet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris.

Kontakt os

4,4 ud af 5 på trustpilot

Hvad vores kunder udtaler

testimonial-stars

100 % tryghed, ærlighed og sikkerhed

"Min kæreste og jeg har netop købt vores første brugte bil igennem Five Star, og vi er så glade for, at vi netop valgte dette sted. Vi har været trygge hele vejen igennem processen - lige fra da vi købte bilen og i tiden herefter."

- Elisa

testimonial-stars

5 stjerner til tydelig, ærlig og seriøs bilforhandler

"Five Star Automotive Roskilde får 5 seriøse stjerner af mig. Jeg oplevede en oprigtig interesse i mine ønsker, en meget venlig og imødekommende kommunikation både på mail, sms og i det reelle møde i butikken."

- Carsten H. Lauritsen

testimonial-stars

Uden tvivl den bedste bilforhandler

"Hvis det var muligt at give 10 stjerner havde de fortjent dette! God service og super flinke og imødekommende mennesker, der gøre deres arbejde godt."

- Melisa Cevik

testimonial-stars

varm og professionel oplevelse

"Har handlet hos fine brugtvogns forhandlere før. Men må sige, at fivestar auto er den bedste oplevelse jeg har haft indtil videre. Kvalitet, service og professionel rådgivning, gjore at jeg fik købt den helt rigtige bil til mig og mit behov."

- David Guldberg

testimonial-stars

Højt og fantastisk serviceniveau

"Det var den fedeste oplevelse. Sødeste sælgere. De udviste højt og fantastisk service og man kan stole på at den bil man køber er i orden. Tak for jeres positive måde, at være på og især jeres engagement."

- Yaprak Altun

testimonial-stars

virkelig god oplevelse

"Sikke en god oplevelse at købe bil hos Five Star! Søde, kompetente, engagerede sælgere, der møder kunden i øjenhøjde. Jeg kan varmt anbefale at handle her og kommer gerne igen ved behov for ny bil!"

- Nadia Damgaard

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Hold dig opdateret

Læs vores nyheder

15-03-2023
Fordele ved at købe en brugt bil!
Der er mange fordele ved at købe en brugt bil fremfor en ny bil, herunder lavere pris, større udvalg og lavere forsikringspræmier. Det kan også være en grønnere investering, da man genbruger en bil fremfor at producere en ny en.
Læs mere >>

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores samarbejdspartnere

Har du spørgsmål til vores bilservice?​

Tag kontakt til fiveStar Automotive

Kontakt os

Tlf.: 70 60 52 44

E-mail: info@fivestarauto.dk

​CVR: 42685879

Find vej

Søndre Mellemvej 8

4000 Roskilde

Klik for rutevejledning

åbningstider - salg

Mandag - fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag: Lukket

Søndag: 11.00 - 15.00

åbningstider - værksted

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag: Efter aftale

Søndag: Efter aftale