Fordele ved at købe en brugt bil!

​Der er mange fordele ved at købe en brugt bil fremfor en ny bil, og det kan være en god idé at overveje disse fordele, før man træffer en beslutning om, hvilken type bil man skal købe.


For det første er en brugt bil ofte billigere end en ny bil. Dette skyldes, at en brugt bil allerede har haft en ejer, og derfor har mistet en del af sin værdi. Dette kan betyde, at man kan få en bil med en masse gode features og funktioner til en lavere pris, end hvis man købte en ny bil med de samme features og funktioner.


En anden fordel ved at købe en brugt bil er, at man kan finde mange forskellige typer af biler på det brugte marked. Dette kan være en stor fordel, hvis man har specifikke krav til sin bil, eller hvis man ønsker en bil med særlige egenskaber. På det brugte marked kan man finde biler i alle størrelser, fra små bybiler til store familiebiler, og man kan også finde biler med forskellige drevtyper, som f.eks. benzin, diesel, el og hybrid.


En tredje fordel ved at købe en brugt bil er, at man kan spare penge på forsikringen. Når man køber en ny bil, er forsikringspræmien ofte høj i de første år, da bilen stadig er ny og har en høj værdi. Når man køber en brugt bil, er værdien ofte lavere, og derfor er forsikringspræmien også lavere. Dette kan betyde, at man kan spare mange penge på forsikringen, hvis man vælger at købe en brugt bil fremfor en ny bil.


Endelig er det også en fordel at købe en brugt bil, hvis man ønsker at gøre en grøn investering. Når man køber en brugt bil, genbruger man en bil, der allerede er blevet produceret, og derfor bliver der ikke brugt så mange ressourcer på at producere en ny bil. På denne måde kan man være med til at reducere CO2-udledningen og passe på miljøet, når man køber en brugt bil fremfor en ny bil.


Alt i alt er der mange fordele ved at købe en brugt bil fremfor en ny bil. Det kan være en billigere og mere fleksibel løsning, og det kan også være en grønnere og mere miljøvenlig måde.Kontakt os og hør mere
4,4 ud af 5 på trustpilot

Hvad vores kunder udtaler

testimonial-stars

100 % tryghed, ærlighed og sikkerhed

"Min kæreste og jeg har netop købt vores første brugte bil igennem Five Star Automotive, og vi er så glade for, at vi netop valgte dette sted. Vi har været trygge hele vejen igennem processen - lige fra da vi købte bilen og i tiden herefter."

- Elisa

testimonial-stars

5 stjerner til tydelig, ærlig og seriøs bilforhandler

"Five Star Automotive Roskilde får 5 seriøse stjerner af mig. Jeg oplevede en oprigtig interesse i mine ønsker, en meget venlig og imødekommende kommunikation både på mail, sms og i det reelle møde i butikken."

- Carsten H. Lauritsen

testimonial-stars

Uden tvivl den bedste bilforhandler

"Hvis det var muligt at give 10 stjerner havde de fortjent dette! God service og super flinke og imødekommende mennesker, der gøre deres arbejde godt."

- Melisa Cevik

testimonial-stars

varm og professionel oplevelse

"Har handlet hos fine brugtvogns forhandlere før. Men må sige, at Five Star Automotive er den bedste oplevelse jeg har haft indtil videre. Kvalitet, service og professionel rådgivning, gjore at jeg fik købt den helt rigtige bil til mig og mit behov."

- David Guldberg

testimonial-stars

Højt og fantastisk serviceniveau

"Det var den fedeste oplevelse. Sødeste sælgere. De udviste højt og fantastisk service og man kan stole på at den bil man køber er i orden. Tak for jeres positive måde, at være på og især jeres engagement."

- Yaprak Altun

testimonial-stars

virkelig god oplevelse

"Sikke en god oplevelse at købe bil hos Five Star Automotive! Søde, kompetente, engagerede sælgere, der møder kunden i øjenhøjde. Jeg kan varmt anbefale at handle her og kommer gerne igen ved behov for ny bil!"

- Nadia Damgaard

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Hold dig opdateret

Læs vores nyheder

15-03-2023
Fordele ved at købe en brugt bil!
Der er mange fordele ved at købe en brugt bil fremfor en ny bil, herunder lavere pris, større udvalg og lavere forsikringspræmier. Det kan også være en grønnere investering, da man genbruger en bil fremfor at producere en ny en.
Læs mere >

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores samarbejdspartnere

Har du spørgsmål til vores bilservice?​

Tag kontakt til Five Star Automotive

Kontakt os

Din Bilpartner - Five Star Automotive ApS

Tlf.: 70 60 52 44

E-mail: info@fivestarauto.dk

​CVR: 42685879

Find vej

Søndre Mellemvej 8

4000 Roskilde

Klik for rutevejledning

Åbningstider - salg

Mandag - fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag: Lukket

Søndag: 11.00 - 15.00

Åbningstider - værksted

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag: Efter aftale

Søndag: Efter aftale